Haa . Ape tengok-tengok?

hit counter

”I vow to love you, and no matter what challenges might carry us apart,
we will always find a way to get back to each other..”

Tak penat tapi penat sikit.

Assalamualaikum w.b.t


Fuh. tengok ni, nampak tak? Im Tanned! ape tu tanned? macam adik beradik dengan kulit terbakar la jugak Hehe tapi ni terbakar dunia belum lagi terbakar akhirat, takut wooo... 

K firstly aku nak gtau untuk pengetahuan korang, aku akan update blog ku yang tersayang ni hujung minggu je. Itupun kalau rajin la, tapi kalau homework banyak I tak janji ea Hehe 
So semalam aku and kawan-kawan sekolah team softball berjuang di Politeknik Merlimau,Melaka. AlhamduLILLAH cuaca mula2 tenang, tapi nak petang tu agak mencabar sikit la jiwa dan raga ni. Hehe tapi ape2 pun, solat tak tinggal. Itu WAJIB okay!! *Take note. Solatlah Walau dimana jua anda berada dan sesibuk mana...... :P*

AlhamduLILLAH.. Team perempuan dapat no 2 :) Mungkin tu bukti ALLAH nak kiterang usaha next year. Ni je rezeki kiterang, tapi bkn sampai sini je. Kena la usaha lagi kan? Sebab ALLAH dah janji, sape berusaha... dia pasti akan mendapat hasil nya @ berjaya ( Man Jadda Wa Jadda ) <<<--- Femes kan perkataan ni? nak2 orang yang nak berhijrah ke arah lebih baik. Hehe *Peace

Jom skodeng jap gambar2. 




Spe rase nak tolong cabutkkan kemuncup ni? 
Akak bagi air suam free. hehe





Murah je. Sosej+telur rebus+Macam2 kuah= RM4.10, 
yang RM5 ke atas sume yang ade amek ayam. Huhuu


Yeayyy... dah habis game =)


Babai.

belog hehangat!